E-fax szolgáltatás

Korszakalkotó fax technológia, XXI. századi köntösben

Sok esetben találkoztunk még mindig faxküldési anomáliákkal és a faxolással járó régi, megoldatlan, visszatérő problémákkal (elakad a papír, kifogy a patron vagy foglalt a hívott szám stb.), de ennek az időszaknak az e-fax segítségével vége.

Nincs többé szükséged fax-készülékre, papírra, karbantartásra és festékpatronra

A faxokat az e-mail címeden tudod fogadni, így bármikor, bárhonnan eléred, ahol internet van

A faxokat online tudod küldeni, kizárólag a szoftverre és internetre van szükséged

Az e-fax neked szól

Egyszerű, betonbiztos és költséghatékony megoldást kínálunk neked a fax szolgáltatásra és még fax készülékre sem lesz szükséged.

Faxot küldeni mostantól nem gyötrelmes és ósdi

Te vagy bármelyik kollégád egyszerűen küldhet a kívánt telefonszámra fax üzenetet egyetlen alkamazás segítségével egy PDF fájlban. Kizárólag a szoftverünkre és internet kapcsolatra van szükséged és máris küldheted fax üzeneteid, bárhonnan intézed feladataidat.

Faxot fogadni mostantól bárhol, bármikor, akár okostelefonodon

Beérkező fax üzeneteket e-mail-címeden a világ bármely pontján tudod mostantól fogadni. Bárhol is vagy, a fax PDF-ben megérkezik e-mail-fiókodba, így akár utazás közben mobiltelefonodról is el tudod olvasni, vagy kollégáidnak tovább küldeni. A fax-to-mail (egy adott fax számhoz rendelt e-mail címre érkeznek a beérkező fax üzenetek) a megoldás, így te tartózkodhatsz az irodán kívül is, az üzenetek akkor sem kerülnek el.

Ismerjük a problémáidat!

Rendszeres karbantartást igényel a régi fax készülék

Kiürül a festékpatron

Kifogy vagy éppen elakad a papír

Foglalt a fogadó telefonszám

Helyhez kötött a küldés és fogadás

Milyen élet vár a vállalkozásodra az e-fax-szal?

Nincs többé szükséged fax-készülékre, papírra, karbantartásra és festékpatronra

Faxgép és telefonvonal nélkül küldhetsz és fogadhatsz faxot.

A faxokat az e-mail címeden tudod fogadni, így bármikor, bárhonnan eléred, ahol internet van

A faxokat online tudod küldeni, kizárólag a szoftverre és internetre van szükséged

Faxaidat digitálisan tudod tárolni eszközeiden, így búcsút mondhatsz a papírhegyeknek

Szeretnéd te is magasabb szintre emelni a cégedet?

Ha kérdésed merült fel, keress minket bizalommal!

Ügyélkedvenc megoldás az N-System-től, aki már a magyar távközlési piac kezdetekor jelen volt a szakmában

Az N-System Távközlési Kft-t 2007-ben jegyeztük be, mikor még az iparág csak kialakult Magyarországon. Tehát a versenytársak megjelenése előtt szűk egy évtizeddel mi már teszteltük és üzemeltettük ezeket a telekommunikációs rendszereket, míg ők csak szemlélődtek. Megérdemled, hogy ne a távközlési rendszerekkel kelljen naphosszat foglalkoznod. A szakmai segítség mellett, nálunk a mindennapi nyugalmad is megtalálod. Rendszeredet megtervezzük, beállítjuk és stabilan üzemeltetjük.

A Te sikered éltet minket

Ha most is van szolgáltatód, miért választanál minket? Nos talán azért, mert a multikkal szemben mi igenis nagy hangsúlyt fektetünk az emberi kapcsolatokra. A kisebb szolgáltatók pedig nem biztos, hogy felnőttek már a feladathoz.

i

Tervezés

Mi nem csak eladunk neked egy szolgáltatást vagy egy terméket, hanem stratégiai szemlélettel, a te ügyfeleidre szabva javaslatot teszünk. Például: bejövő vonaladnál hova mutassanak a gombok; milyen struktúrát használj, hogy ügyfeleidet ne várakoztasd vagy éppen mi legyen a hívásrögzítési mechanizmus.

Eszközbeszerzés

Hivatalos disztribútorként napi kapcsolatban vagyunk a Yeastar és Fanvil kollégáival. Ez odáig gyűrűzött, hogy már egyedi fejlesztést is kértünk és kaptunk tőlük ügyfeleink részére. Magyarországon ez egyedülállónak számít, sőt még külföldön is csak elvétve látunk erre példát. Büszkék vagyunk rá.

Hálózatkiéptés

Internetkábeltől a telefonos hálózat kiépítésének végső csatlakozásáig. Internet-szolgáltatás kiépítésében is tudunk tanácsot adni, de vezeték nélküli megoldásainkkal megoldjuk azt is, ha "A" és "B" iroda között nincs kábeles kapcsolat. Nem jelent gondot több telephely telefonos összekötettetése sem.

Üzemeltetés

Saját szerverparkot üzemeltetünk teljesen redundáns (működéshez szükségesnél több példányos) internet- és tápellátással, 0-24 órás felügyelet és ellenőrzés alatt.

Teljeskörű, hosszútávú támogatás

Mi nem fogunk holnap eltűnni a piacról, mint sok más versenytársunk az évek alatt.. Üzemeltetésünk támogatással is jár, mely a mi esetünkben egy élménnyel ér fel.

Állandó ügyfélszolgálat

Az év 365 napján, 0-24 órában olyan állandó ügyfélszolgálathoz tudsz betelefonálni, melynek a végén egy szakértő fog a kérdéseidre válaszolni, nem egy álmos call centeres.

Távoli karbantartás

"Lehet, hogy eltört, lehet, hogy valahol elszakadt" - nem baj, megoldjuk és még a fotelből sem kell felülnöd. Kiszállás nélkül, távolról, azonnal, bárhol, bármikor, bárhonnan, bárkinek és még kávéval sem kell megkínálnod.

Helyszíni kiszállás

A legritkább eset, mert nálunk mindig minden működik, de erre is fel vagyunk készülve. Ha mégsem működne a távoli karbantartás, akkor helyszíni kiszállással oldjuk meg a problémát. Beüzemeljünk, lecseréljük, újraindítjuk.

Oktatás

Harcedzett és türelmes kollégáink vannak, ahol nincs buta kérdés. Sőt! Jobb, ha tudod, hogy nem csak ügyfeleinknek, de a Szegedi Tudományegyetemen is tartunk előadásokat IP alapú kommunikációban.

Velük együtt dolgozunk, dolgoztunk. Szeretenél közéjük tartozni?

... legnépszerűbb gyártóink pedig ....

... természetesen a teljesség igénye nélkül....

Ha kérdésed merült fel, írj nekünk és mi ingyenesen visszahívunk!