IP telefonrendszer üzemeltetés

Igen, a telefonos rendszere, akkor is működni fog, ha nincs karbantartva. Legalábbis egy ideig biztosan.

Nálunk azonban a munka nem ér véget a rendszer beüzemelésével, hiszen a kiépített VoIP telefonrendszer teljes körű karbantartását vállaljuk, hogy mindig zavartalanul élvezhesse az előnyeit.

Egy jól működő, karbantartott rendszerrel rengeteg időt és pénzt spórolhat meg

Biztonsági beállításaink garantálják a zavartalan működést a nap 24 órájában

Olyan szakmai hátterrel támogatjuk a vállalkozását, amely a legstabilabb és lebmegbízhatóbb

IP telefonrendszer üzemeltetés zavartalanul

Biztonságban tartjuk a telefonrendszerét

Szakembereink magasan képzettek, így még egy vegyes rendszerelemekből álló struktúra üzemben tartása sem jelent akadályt. Követjük a frissítéseket, így telekommunikációs rendszere mindig naprakészen fogja kiszolgálni igényeidet.

Ha saját mérnökei és informatikusai gondoskodnak az üzemeltetésről és a kisebb karbantartási, javítási feladatokról, ám a nagyobb szakmai tapasztalatot igénylő beavatkozásokat már másra bízná, akkor rendszertámogatási szolgáltatásunk keretében segítséget nyújtunk neked a szervizcsomagok telepítéséhez, hálózati bővítéshez, kritikus hibák orvoslásához, és minden egyéb bonyolultabb karbantartási tevékenységhez.

Az ügyfélszolgálatok általában csak arra vannak, hogy számlákról kérdezz, de nálunk a support egy élmény: bármikor írhat vagy hívhat minket, akár a rendszer kezelésével vagy felépítésével kapcsolatban is.

Emelje magasabb szintre válallkozását, most!

Írjon nekünk, és mi válaszolunk kérdésére

Ügyfélkedvenc megoldások az N-System-től! Aki már a magyar távközlési piac kezdetekor jelen volt a szakmában

Az N-System Távközlési Kft-t 2007-ben jegyeztük be, mikor még az iparág csak kialakult Magyarországon. Tehát a versenytársak megjelenése előtt szűk egy évtizeddel mi már teszteltük és üzemeltettük ezeket a telekommunikációs rendszereket, míg ők csak szemlélődtek. Megérdemled, hogy ne a távközlési rendszerekkel kelljen naphosszat foglalkoznod. A szakmai segítség mellett, nálunk a mindennapi nyugalmad is megtalálod. Rendszeredet megtervezzük, beállítjuk és stabilan üzemeltetjük.

A te sikered élteti az N-system-et

Az ön sikere éltet minket!

Ha most is van szolgáltatója, miért választanál minket? Nos talán azért, mert a multikkal szemben mi igenis nagy hangsúlyt fektetünk az emberi kapcsolatokra. A kisebb szolgáltatók pedig nem biztos, hogy felnőttek már a feladathoz.

i

Tervezés

Mi nem csak eladunk egy szolgáltatást vagy egy terméket, hanem stratégiai szemlélettel, az ön ügyfeleire szabva javaslatot teszünk. Például: bejövő vonalnál hova mutassanak a gombok; milyen struktúrát használjon, hogy ügyfeleit ne várakoztassa vagy éppen mi legyen a hívásrögzítési mechanizmus.

Eszközbeszerzés

Hivatalos disztribútorként napi kapcsolatban vagyunk a Yeastar és Fanvil kollégáival. Ez odáig gyűrűzött, hogy már egyedi fejlesztést is kértünk és kaptunk tőlük ügyfeleink részére. Magyarországon ez egyedülállónak számít, sőt még külföldön is csak elvétve látunk erre példát. Büszkék vagyunk rá.

Hálózatkiéptés

Internetkábeltől a telefonos hálózat kiépítésének végső csatlakozásáig. Internet-szolgáltatás kiépítésében is tudunk tanácsot adni, de vezeték nélküli megoldásainkkal megoldjuk azt is, ha "A" és "B" iroda között nincs kábeles kapcsolat. Nem jelent gondot több telephely telefonos összekötettetése sem.

Üzemeltetés

Saját szerverparkot üzemeltetünk teljesen redundáns (működéshez szükségesnél több példányos) internet- és tápellátással, 0-24 órás felügyelet és ellenőrzés alatt.

Teljeskörű, hosszútávú támogatás

Mi nem fogunk holnap eltűnni a piacról, mint sok más versenytársunk az évek alatt. Üzemeltetésünk támogatással is jár, mely a mi esetünkben egy élménnyel ér fel.

Állandó ügyfélszolgálat

Az év 365 napján, 0-24 órában olyan állandó ügyfélszolgálathoz tud betelefonálni, melynek a végén egy szakértő fog a kérdéseire válaszolni, nem egy álmos call center-es.

Távoli karbantartás

"Lehet, hogy eltört, lehet, hogy valahol elszakadt" - nem baj, megoldjuk és még a fotelből sem kell felülnie. Kiszállás nélkül, távolról, azonnal, bárhol, bármikor, bárhonnan, bárkinek és még kávéval sem kell megkínálnia.

Helyszíni kiszállás

A legritkább eset, mert nálunk mindig minden működik, de erre is fel vagyunk készülve. Ha mégsem működne a távoli karbantartás, akkor helyszíni kiszállással oldjuk meg a problémát. Beüzemeljünk, lecseréljük, újraindítjuk.

Oktatás

Harcedzett és türelmes kollégáink vannak, ahol nincs buta kérdés. Sőt! Jobb, ha tudod, hogy nem csak ügyfeleinknek, de a Szegedi Tudományegyetemen is tartunk előadásokat IP alapú kommunikációban.

Velük együtt dolgozunk, dolgoztunk. Szeretne közéjük tartozni?

... legnépszerűbb gyártóink pedig ....

... természetesen a teljesség igénye nélkül....

Ha kérdésed merült fel, írj nekünk és mi ingyenesen visszahívunk!