Ügyfélszolgálati IVR rendszer

Az IVR (Interactive Voice Response), vagyis az automata válaszadó rendszer az egyik legnépszerűbb megoldás, amikor ügyfélszolgálatról van szó.

Ügyfél oldalról bizonyára ismerősek neked azok a mondatok, hogy válasszon a menüből, minden munkatársunk foglalt vagy kapcsoljuk az ügyintézőt.

Könnyen kezelhetsz nagy mennyiségű, egyidőben beérkező hívást

Kollégáid hatékonyságát maximalizálja, miközben nő az ügyfélelégedettség

A hangposta és visszahívási opció segítségével nincs elveszett hívás

Az IVR neked dolgozik

Egy jól beállított válaszadó rendszerrel nem csak a céged, hanem az ügyfeled is rengeteg időt takarít meg.

Nem kell minimum 2-3 ügyintézőnek elmondani a problémánkat, kérésünket, elég csak annak, aki valóban tud segíteni. A menürendszer segítségével könnyen megtalálja a telefonáló a számára kompetens kollégát, tehát egyszerűsíti a folyamatot az ügyfél és a ügyfélszolgálat számára is. Azon túl, hogy viszonylag gyorsan juthatunk hozzáértő személyhez, ha esetleg olyan panaszunk van, amelyet már sokan feltettek előttünk, akkor kész válaszokat kaphatunk. Tehát a várakozási sort sem kell kivárnunk, virtuálisan “kerülhetünk”.

Az IVR segítségével lehetőséged van automatikus üzenetek beállítására is. Mikor is van ennek előnye? Ha pl. cégednél szabadságolások vannak, nyári leállást iktattok be vagy valamilyen komoly váltás előtt álltok. A szabadságok, üzemidőn kívüli időszakok könnyedén beállíthatóak a rendszerben.

Ha nem üzemeltetsz 0-24-es ügyfélszolgálatot, akkor akár jelezni tudod hangüzeneten keresztül a nyitva tartási időtöket, így nem kell az ügyfeleknek azon bosszankodniuk, hogy nem veszitek fel neki a telefont. (Zárójeles megjegyzés, de valójában kapacitáshiány esetén is javítható az ügyfelek elégedettsége egy jó hangfelmondással, ügyféltájékoztatással.)

Nagyon fontos a menürendszer logikus és minden eshetőségre kitérő beállítása, valamint a tisztán érthető és értelmezhető hanganyagok elkészítése. Az IVR kialakítása tehát kíván némi időt és energiát részedről. Bevezetéséhez szükség van a folyamatok egyértelmű dokumentálására, az ügyfélszolgálat logikus működésére.

Az IVR segít neked a rendszerezésben és a profi ügyfélkezelés megvalósításában. A költségek pedig valóban csökkenthetők és a munkafolyamat is hatékonyabbá válik.

Ismerjük a problémáidat!

Lassú ügyintézés

Összeomló ügyfélszolgálat

Erőforrások szétmorzsolódása

Milyen élet vár a vállalkozásodra?

Nagymennyiségű, egyidejű hívás kezelése

Költséghatékony, mégis bevételnövelő

Hangmenü-rendszered bármikor, bárhol, könnyedén testre szabhatod

Napszakokban és időszakokban más-más menürendszert üzemeltethetsz (pl.: nyitvatartás, ünnepnap)

A hangposta funkció segítségével nem lesz több elvesztegetett hívás

Bejövő- és kimenő hívásaidat is végtelen módon tudod statisztikázni, hogy rendszered tovább fejleszthesd

Szeretnéd te is magasabb szintre emelni a cégedet?

Ha kérdésed merült fel, keress minket bizalommal!

Ügyélkedvenc megoldás az N-System-től, aki már a magyar távközlési piac kezdetekor jelen volt a szakmában

Az N-System Távközlési Kft-t 2007-ben jegyeztük be, mikor még az iparág csak kialakult Magyarországon. Tehát a versenytársak megjelenése előtt szűk egy évtizeddel mi már teszteltük és üzemeltettük ezeket a telekommunikációs rendszereket, míg ők csak szemlélődtek. Megérdemled, hogy ne a távközlési rendszerekkel kelljen naphosszat foglalkoznod. A szakmai segítség mellett, nálunk a mindennapi nyugalmad is megtalálod. Rendszeredet megtervezzük, beállítjuk és stabilan üzemeltetjük.

A Te sikered éltet minket

Ha most is van szolgáltatód, miért választanál minket? Nos talán azért, mert a multikkal szemben mi igenis nagy hangsúlyt fektetünk az emberi kapcsolatokra. A kisebb szolgáltatók pedig nem biztos, hogy felnőttek már a feladathoz.

i

Tervezés

Mi nem csak eladunk neked egy szolgáltatást vagy egy terméket, hanem stratégiai szemlélettel, a te ügyfeleidre szabva javaslatot teszünk. Például: bejövő vonaladnál hova mutassanak a gombok; milyen struktúrát használj, hogy ügyfeleidet ne várakoztasd vagy éppen mi legyen a hívásrögzítési mechanizmus.

Eszközbeszerzés

Hivatalos disztribútorként napi kapcsolatban vagyunk a Yeastar és Fanvil kollégáival. Ez odáig gyűrűzött, hogy már egyedi fejlesztést is kértünk és kaptunk tőlük ügyfeleink részére. Magyarországon ez egyedülállónak számít, sőt még külföldön is csak elvétve látunk erre példát. Büszkék vagyunk rá.

Hálózatkiéptés

Internetkábeltől a telefonos hálózat kiépítésének végső csatlakozásáig. Internet-szolgáltatás kiépítésében is tudunk tanácsot adni, de vezeték nélküli megoldásainkkal megoldjuk azt is, ha "A" és "B" iroda között nincs kábeles kapcsolat. Nem jelent gondot több telephely telefonos összekötettetése sem.

Üzemeltetés

Saját szerverparkot üzemeltetünk teljesen redundáns (működéshez szükségesnél több példányos) internet- és tápellátással, 0-24 órás felügyelet és ellenőrzés alatt.

Teljeskörű, hosszútávú támogatás

Mi nem fogunk holnap eltűnni a piacról, mint sok más versenytársunk az évek alatt.. Üzemeltetésünk támogatással is jár, mely a mi esetünkben egy élménnyel ér fel.

Állandó ügyfélszolgálat

Az év 365 napján, 0-24 órában olyan állandó ügyfélszolgálathoz tudsz betelefonálni, melynek a végén egy szakértő fog a kérdéseidre válaszolni, nem egy álmos call centeres.

Távoli karbantartás

"Lehet, hogy eltört, lehet, hogy valahol elszakadt" - nem baj, megoldjuk és még a fotelből sem kell felülnöd. Kiszállás nélkül, távolról, azonnal, bárhol, bármikor, bárhonnan, bárkinek és még kávéval sem kell megkínálnod.

Helyszíni kiszállás

A legritkább eset, mert nálunk mindig minden működik, de erre is fel vagyunk készülve. Ha mégsem működne a távoli karbantartás, akkor helyszíni kiszállással oldjuk meg a problémát. Beüzemeljünk, lecseréljük, újraindítjuk.

Oktatás

Harcedzett és türelmes kollégáink vannak, ahol nincs buta kérdés. Sőt! Jobb, ha tudod, hogy nem csak ügyfeleinknek, de a Szegedi Tudományegyetemen is tartunk előadásokat IP alapú kommunikációban.

Velük együtt dolgozunk, dolgoztunk. Szeretenél közéjük tartozni?

... legnépszerűbb gyártóink pedig ....

... természetesen a teljesség igénye nélkül....

Ha kérdésed merült fel, írj nekünk és mi ingyenesen visszahívunk!