Ügyélkedvenc megoldások az N-System-től, aki már a magyar távközlési piac kezdetekor jelen volt a szakmában

Nem titok: van versenytársunk a távközlési szolgáltatók között. Többségüket 2014-2015 környékén alapították. Az N-System Távközlési Kft-t 2007-ben jegyeztük be, mikor még az iparág csak kialakult Magyarországon. Tehát a versenytársak megjelenése előtt szűk egy évtizeddel mi már teszteltük és üzemeltettük ezeket a telekommunikációs rendszereket, míg ők csak szemlélődtek. Nézd meg mit adunk neked ebből a tapasztalatból.

A Te sikered éltet minket

Ha most is van szolgáltatód, miért választanál minket? Nos talán azért, mert a multikkal szemben mi igenis nagy hangsúlyt fektetünk az emberi kapcsolatokra. A kisebb szolgáltatók pedig nem biztos, hogy felnőttek már a feladathoz.

i

Tervezés

Mi nem csak eladunk neked egy szolgáltatást vagy egy terméket, hanem stratégiai szemlélettel, a te ügyfeleidre szabva javaslatot teszünk. Például: bejövő vonaladnál hova mutassanak a gombok; milyen struktúrát használj, hogy ügyfeleidet ne várakoztasd vagy éppen mi legyen a hívásrögzítési mechanizmus.

Eszközbeszerzés

Hivatalos disztribútorként napi kapcsolatban vagyunk a Yeastar és Fanvil kollégáival. Ez odáig gyűrűzött, hogy már egyedi fejlesztést is kértünk és kaptunk tőlük ügyfeleink részére. Magyarországon ez egyedülállónak számít, sőt még külföldön is csak elvétve látunk erre példát. Büszkék vagyunk rá.

Hálózatkiéptés

Internetkábeltől a telefonos hálózat kiépítésének végső csatlakozásáig. Internet-szolgáltatás kiépítésében is tudunk tanácsot adni, de vezeték nélküli megoldásainkkal megoldjuk azt is, ha "A" és "B" iroda között nincs kábeles kapcsolat. Nem jelent gondot több telephely telefonos összekötettetése sem.

Üzemeltetés

Saját szerverparkot üzemeltetünk teljesen redundáns (működéshez szükségesnél több példányos) internet- és tápellátással, 0-24 órás felügyelet és ellenőrzés alatt.

Teljeskörű, hosszútávú támogatás

Mi nem fogunk holnap eltűnni a piacról, mint sok más versenytársunk az évek alatt.. Üzemeltetésünk támogatással is jár, mely a mi esetünkben egy élménnyel ér fel.

Állandó ügyfélszolgálat

Az év 365 napján, 0-24 órában olyan állandó ügyfélszolgálathoz tudsz betelefonálni, melynek a végén egy szakértő fog a kérdéseidre válaszolni, nem egy álmos call centeres.

Távoli karbantartás

"Lehet, hogy eltört, lehet, hogy valahol elszakadt" - nem baj, megoldjuk és még a fotelből sem kell felülnöd. Kiszállás nélkül, távolról, azonnal, bárhol, bármikor, bárhonnan, bárkinek és még kávéval sem kell megkínálnod.

Helyszíni kiszállás

A legritkább eset, mert nálunk mindig minden működik, de erre is fel vagyunk készülve. Ha mégsem működne a távoli karbantartás, akkor helyszíni kiszállással oldjuk meg a problémát. Beüzemeljünk, lecseréljük, újraindítjuk.

Oktatás

Harcedzett és türelmes kollégáink vannak, ahol nincs buta kérdés. Sőt! Jobb, ha tudod, hogy nem csak ügyfeleinknek, de a Szegedi Tudományegyetemen is tartunk előadásokat IP alapú kommunikációban.

Te vagy a fókuszban!

Komplex és kulcsrakész megoldást biztosítunk. Termék, szolgáltatás és megoldás egy helyen. A többi cég jellemzője, hogy csak leszállítja a terméket vagy a megoldást, de szolgáltatást már nem nyújt mellé. Mi viszont kulcsrakészen vezetünk végig a tervezéstől az átadásig, és utána sem hagyunk magadra.

Kik gyártanak nekünk?

Mindig is arra törekedtünk, hogy olyan beszállítóink legyenek, akik szintén elkötelezettek a minőség iránt. Termékeikkel minket is képviselnek ügyfeleinknél. Ezért is forgalmazunk Fanvil, Escene, Yealink IP készülékeket, ezért telepítünk a saját fejlesztésű felhőalapú és helyi PBX rendszerek mellett 3CX, Yeastar Cloud PBX megoldásokat.

  • Ügyfélélmény
  • Rendelkezésre állás
  • Biztonság

Ismerd meg a csapatot

Olajos Csaba

ügyvezető

+36 62 800 143

olajos.csaba@n-system.hu

Muhi Miklós

telekommunikációs igazgató

+36 62 800 140

muhi.miklos@n-system.hu

Kele-Fekete Kitti

irodavezető

+36 62 800 144

fekete.kitti@n-system.hu

Vígh Marcel

hálózatmérnök

+36 62 800 145

vigh.marcel@n-system.hu

Baranyi Gergő

távközlési operátor

+36 62 800 141

baranyi.gergo@n-system.hu

A te neved helye itt van

informatikus

Téged keresünk? Kattints ide és nézd meg.

Ezekre is büszkék vagyunk