Felhő alapú, virtuális telefonközpont

N-Centrex, avagy felhő alapú telefonszolgáltatás az N-System-től

Egy új, saját telefonközpont üzembehelyezése nagy beruházással jár. Ezért fejlesztettük ki az ön számára a felhő alapú telefonszolgáltatásunkat, amellyel alacsony árú havidíjas megoldásként igénybe veheti az N-Centrex felhő alapú telefonközpontunkat.

Nincs beruházási költség

Nem kell törődnie az üzemeltetéssel

Könnyedén konfigurálható és bővíthető

Felhő alapú virtuális telefonközpont N-centrex

Mi is az N-Centrex szolgáltatás?

 Az N-Centrex egy felhőalapú, modern, virtuális telefonközpont, mely segítségével cégének korlátlan számú telephelye és több száz munkatársa kommunikálhat egymással egy időben.

A virtuális, felhő alapú telefonközpont egy olyan szolgáltatás, melyet saját szervereinken üzemeltetünk a maximális rendelkezésre állás érdekében. Így neked nincs szükséged külön hardveres telefonközpont megvásárlásra és az üzemeltetéssel sem kell törődnöd. Teljeskörűen mi intézzük.

Neked csak meg kell határoznod, hogy a központban hány melléket szeretnél és egyezteti velünk a kívánt beállításokat (IVR, hangrögzítés, főnök-titkár funckió stb.) és kollégáink elkészítik az igényed szerinti telefonközpontot.

Cserélje le régi, hagyományos PSTN telefonközpontját

N-Centrex szolgáltatásunkkal bármikor kiválthatja meglévő, hagyományos PSTN telefonközpontját egy új, modern és moduláris, felhő alapú telefonközpontra

Meglévő számait és fővonalát sem kell lecserélnie, mert számhordozással is könnyedén megoldjuk önnek

Cseréld le a régi PSTN telefonközpontot
Széles IP telefonkészülékek választéka

Az N-Centrex lehetőségeket nyújt

IP telefonkészülékek széles választéka a belépő szintű telefonoktól egészen a felsőkategóriás vállalati eszközökig

Automata hangbemondó rendszer (IVR)

Felhő alapú telefonközpont teljeskörű üzembehelyezése és karbantartása

Hangrögzítés, hívások munkaidőbeli szabályozása, hívócsoportok létrehozása

N-Cloud 5

5 darab mellék
100%-ban Virtuális szolgáltatás

Webfelületen keresztüli hozzáférés
Linkus applikáció használata chat és konferencia funkcióval iOS & Android készülékeken
IVR, Ügyfélirányító autómata hangbemondás
500 Percnyi hangrögzítés
Mellék számok bővíthetősége

6.500 Ft

N-Cloud 10

10 darab mellék
100%-ban Virtuális szolgáltatás

Webfelületen keresztüli hozzáférés
Linkus applikáció használata chat és konferencia funkcióval iOS & Android készülékeken
IVR, Ügyfélirányító autómata hangbemondás
500 Percnyi hangrögzítés (bővíthető)
Mellék számok bővíthetősége

12.500 Ft

N-Cloud 15

15 darab mellék
100%-ban Virtuális szolgáltatás

Webfelületen keresztüli hozzáférés
Linkus applikáció használata chat és konferencia funkcióval iOS & Android készülékeken
IVR, Ügyfélirányító autómata hangbemondás
500 Percnyi hangrögzítés (bővíthető)
Mellék számok bővíthetősége

18.000 Ft

 Az árak havidíjak és ÁFA-t nem tartalmazzák. A szolgáltatáshoz internet szükséges.

Emelje magasabb szintre vállalkozását!

Tegye fel kérdését

Ügyfélkedvenc megoldások az N-System-től! Aki már a magyar távközlési piac kezdetekor jelen volt a szakmában

Az N-System Távközlési Kft-t 2007-ben jegyeztük be, mikor még az iparág csak kialakult Magyarországon. Tehát a versenytársak megjelenése előtt szűk egy évtizeddel mi már teszteltük és üzemeltettük ezeket a telekommunikációs rendszereket, míg ők csak szemlélődtek. Megérdemled, hogy ne a távközlési rendszerekkel kelljen naphosszat foglalkoznod. A szakmai segítség mellett, nálunk a mindennapi nyugalmad is megtalálod. Rendszeredet megtervezzük, beállítjuk és stabilan üzemeltetjük.

A te sikered élteti az N-system-et

Az ön sikere éltet minket!

Ha most is van szolgáltatója, miért választanál minket? Nos talán azért, mert a multikkal szemben mi igenis nagy hangsúlyt fektetünk az emberi kapcsolatokra. A kisebb szolgáltatók pedig nem biztos, hogy felnőttek már a feladathoz.

i

Tervezés

Mi nem csak eladunk egy szolgáltatást vagy egy terméket, hanem stratégiai szemlélettel, az ön ügyfeleire szabva javaslatot teszünk. Például: bejövő vonalnál hova mutassanak a gombok; milyen struktúrát használjon, hogy ügyfeleit ne várakoztassa vagy éppen mi legyen a hívásrögzítési mechanizmus.

Eszközbeszerzés

Hivatalos disztribútorként napi kapcsolatban vagyunk a Yeastar és Fanvil kollégáival. Ez odáig gyűrűzött, hogy már egyedi fejlesztést is kértünk és kaptunk tőlük ügyfeleink részére. Magyarországon ez egyedülállónak számít, sőt még külföldön is csak elvétve látunk erre példát. Büszkék vagyunk rá.

Hálózatkiéptés

Internetkábeltől a telefonos hálózat kiépítésének végső csatlakozásáig. Internet-szolgáltatás kiépítésében is tudunk tanácsot adni, de vezeték nélküli megoldásainkkal megoldjuk azt is, ha "A" és "B" iroda között nincs kábeles kapcsolat. Nem jelent gondot több telephely telefonos összekötettetése sem.

Üzemeltetés

Saját szerverparkot üzemeltetünk teljesen redundáns (működéshez szükségesnél több példányos) internet- és tápellátással, 0-24 órás felügyelet és ellenőrzés alatt.

Teljeskörű, hosszútávú támogatás

Mi nem fogunk holnap eltűnni a piacról, mint sok más versenytársunk az évek alatt. Üzemeltetésünk támogatással is jár, mely a mi esetünkben egy élménnyel ér fel.

Állandó ügyfélszolgálat

Az év 365 napján, 0-24 órában olyan állandó ügyfélszolgálathoz tud betelefonálni, melynek a végén egy szakértő fog a kérdéseire válaszolni, nem egy álmos call center-es.

Távoli karbantartás

"Lehet, hogy eltört, lehet, hogy valahol elszakadt" - nem baj, megoldjuk és még a fotelből sem kell felülnie. Kiszállás nélkül, távolról, azonnal, bárhol, bármikor, bárhonnan, bárkinek és még kávéval sem kell megkínálnia.

Helyszíni kiszállás

A legritkább eset, mert nálunk mindig minden működik, de erre is fel vagyunk készülve. Ha mégsem működne a távoli karbantartás, akkor helyszíni kiszállással oldjuk meg a problémát. Beüzemeljünk, lecseréljük, újraindítjuk.

Oktatás

Harcedzett és türelmes kollégáink vannak, ahol nincs buta kérdés. Sőt! Jobb, ha tudod, hogy nem csak ügyfeleinknek, de a Szegedi Tudományegyetemen is tartunk előadásokat IP alapú kommunikációban.

Velük együtt dolgozunk, dolgoztunk. Szeretne közéjük tartozni?

... legnépszerűbb gyártóink pedig ....

... természetesen a teljesség igénye nélkül....

Ha kérdésed merült fel, írj nekünk és mi ingyenesen visszahívunk!