Fanvil H2U hoteltelefon

Fanvil H2U

2 SIP felhasználó kezelése

Fali vagy asztali elhelyezés

Opus támogatás

Fanvil H3 Hotel telefon

Fanvil H5

3,5" színes kijelző

USB töltési lehetőség

6 programozható gomb

Fanvil H3 hoteltelefon

Fanvil H3

HD hangminőség

USB töltési lehetőség

Opus támogatás

Fanvil H5W hoteltelefon

Fanvil H5W

3,5" színes kijelző

Videókép megjelenítés

Beépített Wi-Fi

IP hoteltelefonok

Az IP hoteltelefonok legújabb generációja.

  • Az IP hoteltelefonok funkciói magukba foglalják a hagyományos telefonokéval megegyező funkcionalitásokat, mint például a hívások fogadása és kezelése, az értesítések, a hangposta és a számlázási jelentések. Az IP hoteltelefonok azonban további előnyöket is nyújtanak, amelyek javítják a szálloda vendégélményét és növelik a szálloda hatékonyságát.
  • Az IP hoteltelefonok által kínált előnyök közé tartozik a magas minőségű hang- és videóhívások, a szobai szolgáltatások és információk elérhetősége a telefonon keresztül, az egygombos hívások a szállodai szolgáltatásokhoz és a recepcióhoz, az értesítések és a számlázási jelentések automatizálása, valamint a vendég előnyeinek maximalizálása azáltal, hogy a szálloda könnyedén kapcsolatba léphet a vendéggel a telefonján keresztül.
IP hoteltelefonok

Írjon nekünk itt

Kérdése van a termékről, szeretné megrendelni vagy nem tudja mire lenne pontosan szükséged? Írjon nekünk egy levelet, a kollégáink 0-24 órában várják kérdését, melyre 100%-ban személyre szabott választ fog kapni.

Mennyibe kerülnek a termékek?

A weboldalunkon látható gyártók hivatalos disztribútorai vagyunk évek óta. Ez odáig gyűrűzött, hogy már speciális, egyedi ajánlatot kapunk tőlük minden eszközbeszerzésre. Ezért rendelésedre mindig extra egyedi kedvezményeket tudunk adni. Magyarországon ez egyedülállónak számít, sőt még külföldön is csak elvétve látunk erre példát. Büszkék vagyunk rá. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi módok valamelyiként és azonnali tájékoztatást tudunk adni a kedvezményed mértékéről:

Hogyan tudom megrendelni a terméket?
Mi a megrendelés menete?

A fentebbi módok valamelyikén (űrlap, e-mail, telefon) jelzze számunkra a megrendelési szándékot, ha tudja, akkor a pontos típust és darabszámot, majd kollégáink visszaigazolják számára a vásárlása befogadását, egyeztetjük önnel az adatokat és már küldjük is az eszközt.

(Ha segítségre lenne szüksége a pontos termék kiválasztásában, akkor bizalommal írjon nekünk a sales@n-system.hu e-mail címre vagy hívjon minket a 06-62/800-145-ös telefonszámon. Szívesen segítünk.)

Mit kell tudnom a kiszállításról?
100.000 forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes, 100.000 forint alatti megrendelés esetében pedig a termék(ek) darabszámától, értékétől és típusától függ a szállítási költség, de erről minden esetben pontos előzetes tájékoztatást nyújtunk. A termékeink kiszállítása Szegeden saját magunk által, személyesen történik, beüzemeléssel és teszteléssel. Az ország többi pontjára futárszolgálattal juttatjuk el a termékeket, ebben az esetben igény szerint előre felprogramozott és tesztelt készüléket küldünk ki.
Milyen fizetési lehetőségeim vannak?

Megrendelését banki átutalással tudja kiegyenlíteni. A termékekkel együtt szállítólevelet és hivatalos magyar számlát állítunk ki az ön részére, átutalásos fizetési móddal, 8 napos fizetési határidővel.

Külföldi cégem van, tudok nálatok vásárolni?
Igen, semmi akadálya, tudsz külföldi cégre is termékeket vásárolni.
Hogyan történik a megvásárolt termék(ek) beüzemelése?
A termékeink kiszállítása, beüzemelése és tesztelése Szegeden saját magunk által, személyesen történik. Az ország többi pontjára futárszolgálattal juttatjuk el a termékeket, ebben az esetben igény szerint előre felprogramozott és tesztelt készüléket küldünk ki.
Mennyi garanciát kapok a termékre?

Cégünk 1 év teljeskörű garanciát vállal az általunk forgalmazott termékekre. Minden garanciális ügyet személyesen mi intézünk, nem pedig a gyártóhoz küldjük önt. (IP telefonok esetében még cserekészüléket is biztosítunk.)

Segítetek, ha elakadok a termék használatában?

Termékeinkre teljeskörű támogatást vállalunk a garancia idő lejárta után is, határozatlan ideig. Ez Magyarországon egyedülálló. Keressen minket bizalommal, szívesen segítünk.