Fanvil i33V - i33VF kaputelefon

Fanvil i33V / i33VF SIP videó kaputelefon

IP65 & IK10 minősítés

12 gombos billentyűzet

ONVIF & RFID támogatás

Fanvil i32V SIP video Ajtótelefon

Fanvil i32V SIP videó kaputelefon

IP65 & IK10 minősítés

1 db hívógomb

ONVIF & RFID támogatás

Fanvil i23S kültéri ajtótelefon

Fanvil i23S kültéri kaputelefon

IP65 & IK10 minősítés

12 gombos billentyűzet

RFID támogatás

FANVIL I61

Fanvil i61

HD kamera

Belépés telefonnal

IP 66 minősítés

Fanvil i10V kaputelefon

Fanvil i62

HD kamera

Belépés telefonnal

IP 66 minősítés

FANVIL I64

Fanvil i64

HD kamera

RFID belépő

IP 66 minősítés

Fanvil i30 video kaputelefon

Fanvil i30 videó kaputelefon

HD hang- és videóminőség

RFID támogatás

12 gombos billentyűzet

Fanvil i31S video kaputelefon

Fanvil i31S videó kaputelefon

IP65 & IK10 minősítés

12 gombos billentyűzet

RFID támogatás

IP kaputelefonok

A biztonságos és gyors belépéshez

  • Az IP kaputelefonokat leggyakrabban az épületek vagy telephelyek bejárati kapujánál alkalmazzák, hogy lehetővé tegyék a látogatók beengedését, és ellenőrizzék, hogy csak az engedélyezett személyek léphetnek be az ingatlanra. Az IP kaputelefonok által kínált előnyök közé tartozik a könnyű telepítés és konfiguráció, a kiváló minőségű hang- és videóhívások, a rugalmas beállítási lehetőségek, a távoli hozzáférhetőség, valamint az automatizált funkciók és a könnyű kezelhetőség.
  • Ha az ingatlanja biztonsága és a látogatók hatékony és biztonságos beengedése fontos az ön számára, válasszon az IP kaputelefonok közül, és élvezze az egyszerű kezelhetőséget, a telefonos belépést, a kiváló minőségű hang- és videóhívásokat, valamint a biztonságos és automatizált funkciókat. Az IP kaputelefonok modern technológiai fejlesztéseknek köszönhetően biztonságos és hatékony megoldást nyújtanak az ingatlanok belépés- és hozzáférés-ellenőrzésére.
IP kaputelefonok

Írjon nekünk itt

Kérdése van a termékről, szeretné megrendelni vagy nem tudja mire lenne pontosan szükséged? Írjon nekünk egy levelet, a kollégáink 0-24 órában várják kérdését, melyre 100%-ban személyre szabott választ fog kapni.

Mennyibe kerülnek a termékek?

A weboldalunkon látható gyártók hivatalos disztribútorai vagyunk évek óta. Ez odáig gyűrűzött, hogy már speciális, egyedi ajánlatot kapunk tőlük minden eszközbeszerzésre. Ezért rendelésedre mindig extra egyedi kedvezményeket tudunk adni. Magyarországon ez egyedülállónak számít, sőt még külföldön is csak elvétve látunk erre példát. Büszkék vagyunk rá. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi módok valamelyiként és azonnali tájékoztatást tudunk adni a kedvezményed mértékéről:

Hogyan tudom megrendelni a terméket?
Mi a megrendelés menete?

A fentebbi módok valamelyikén (űrlap, e-mail, telefon) jelzze számunkra a megrendelési szándékot, ha tudja, akkor a pontos típust és darabszámot, majd kollégáink visszaigazolják számára a vásárlása befogadását, egyeztetjük önnel az adatokat és már küldjük is az eszközt.

(Ha segítségre lenne szüksége a pontos termék kiválasztásában, akkor bizalommal írjon nekünk a sales@n-system.hu e-mail címre vagy hívjon minket a 06-62/800-145-ös telefonszámon. Szívesen segítünk.)

Mit kell tudnom a kiszállításról?
100.000 forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes, 100.000 forint alatti megrendelés esetében pedig a termék(ek) darabszámától, értékétől és típusától függ a szállítási költség, de erről minden esetben pontos előzetes tájékoztatást nyújtunk. A termékeink kiszállítása Szegeden saját magunk által, személyesen történik, beüzemeléssel és teszteléssel. Az ország többi pontjára futárszolgálattal juttatjuk el a termékeket, ebben az esetben igény szerint előre felprogramozott és tesztelt készüléket küldünk ki.
Milyen fizetési lehetőségeim vannak?

Megrendelését banki átutalással tudja kiegyenlíteni. A termékekkel együtt szállítólevelet és hivatalos magyar számlát állítunk ki az ön részére, átutalásos fizetési móddal, 8 napos fizetési határidővel.

Külföldi cégem van, tudok nálatok vásárolni?
Igen, semmi akadálya, tudsz külföldi cégre is termékeket vásárolni.
Hogyan történik a megvásárolt termék(ek) beüzemelése?
A termékeink kiszállítása, beüzemelése és tesztelése Szegeden saját magunk által, személyesen történik. Az ország többi pontjára futárszolgálattal juttatjuk el a termékeket, ebben az esetben igény szerint előre felprogramozott és tesztelt készüléket küldünk ki.
Mennyi garanciát kapok a termékre?

Cégünk 1 év teljeskörű garanciát vállal az általunk forgalmazott termékekre. Minden garanciális ügyet személyesen mi intézünk, nem pedig a gyártóhoz küldjük önt. (IP telefonok esetében még cserekészüléket is biztosítunk.)

Segítetek, ha elakadok a termék használatában?

Termékeinkre teljeskörű támogatást vállalunk a garancia idő lejárta után is, határozatlan ideig. Ez Magyarországon egyedülálló. Keressen minket bizalommal, szívesen segítünk.