YEASTAR S300 IP PBX rendszer

YEASTAR S300 IP PBX (Y-S300)

300 mellék

60 egyidejű hívás

Bővíthető 24 FXS/FXO/BRI Porttal

YEASTAR S100 IP PBX rendszer

YEASTAR S100 IP PBX (Y-S100)

100 mellék

30 egyidejű hívás

Bővíthető 16 FXS/FXO/BRI Porttal

YEASTAR S20 IP PBX rendszer

YEASTAR S20 IP PBX (Y-S20)

20 mellék

10 egyidejű hívás

4 FXS/FXO/BRI Porttal

YEASTAR S50 IP PBX rendszer

YEASTAR S50 IP PBX (Y-S50)

50 mellék

25 egyidejű hívás

8 FXS/FXO/BRI Porttal

YEASTAR S412 IP PBX rendszer

YEASTAR S412 IP PBX (Y-S412)

8 VoIP felhasználó

8 egyidejű hívás

12 FXS Porttal

IP PBX rendszerek

Optimalizáld a vállalati kommunikációt az IP PBX rendszerekkel.

  • Az IP PBX rendszerek lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy magas minőségű kommunikációt biztosítsanak ügyfeleikkel, partnereikkel és dolgozóikkal, miközben jelentős költségmegtakarításokat érnek el a hagyományos telefonrendszerekkel szemben. Az IP PBX rendszerek emellett lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy bővítsék és testre szabják kommunikációs rendszereiket a vállalat igényeinek megfelelően, és segítenek javítani a vállalat hatékonyságát és működését.
  • Ha az ön vállalkozásának is fontos a hatékony és magas minőségű kommunikáció, válassza a Yeastar IP PBX rendszereket, és élvezze az egyszerű kezelhetőséget, a gazdaságosabb kommunikációs költségeket, a magasabb biztonsági szintet, és az automatizált funkciókat.
  • Az IP PBX rendszerek modern technológiai fejlesztéseknek köszönhetően biztonságos és hatékony megoldást nyújtanak a vállalatok számára, hogy növeljék a hatékonyságukat és javítsák a kommunikációjukat.
IP PBX rendszerek

Írjon nekünk itt

Kérdése van a termékről, szeretné megrendelni vagy nem tudja mire lenne pontosan szükséged? Írjon nekünk egy levelet, a kollégáink 0-24 órában várják kérdését, melyre 100%-ban személyre szabott választ fog kapni.

Mennyibe kerülnek a termékek?

A weboldalunkon látható gyártók hivatalos disztribútorai vagyunk évek óta. Ez odáig gyűrűzött, hogy már speciális, egyedi ajánlatot kapunk tőlük minden eszközbeszerzésre. Ezért rendelésedre mindig extra egyedi kedvezményeket tudunk adni. Magyarországon ez egyedülállónak számít, sőt még külföldön is csak elvétve látunk erre példát. Büszkék vagyunk rá. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi módok valamelyiként és azonnali tájékoztatást tudunk adni a kedvezményed mértékéről:

Hogyan tudom megrendelni a terméket?
Mi a megrendelés menete?

A fentebbi módok valamelyikén (űrlap, e-mail, telefon) jelzze számunkra a megrendelési szándékot, ha tudja, akkor a pontos típust és darabszámot, majd kollégáink visszaigazolják számára a vásárlása befogadását, egyeztetjük önnel az adatokat és már küldjük is az eszközt.

(Ha segítségre lenne szüksége a pontos termék kiválasztásában, akkor bizalommal írjon nekünk a sales@n-system.hu e-mail címre vagy hívjon minket a 06-62/800-145-ös telefonszámon. Szívesen segítünk.)

Mit kell tudnom a kiszállításról?
100.000 forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes, 100.000 forint alatti megrendelés esetében pedig a termék(ek) darabszámától, értékétől és típusától függ a szállítási költség, de erről minden esetben pontos előzetes tájékoztatást nyújtunk. A termékeink kiszállítása Szegeden saját magunk által, személyesen történik, beüzemeléssel és teszteléssel. Az ország többi pontjára futárszolgálattal juttatjuk el a termékeket, ebben az esetben igény szerint előre felprogramozott és tesztelt készüléket küldünk ki.
Milyen fizetési lehetőségeim vannak?

Megrendelését banki átutalással tudja kiegyenlíteni. A termékekkel együtt szállítólevelet és hivatalos magyar számlát állítunk ki az ön részére, átutalásos fizetési móddal, 8 napos fizetési határidővel.

Külföldi cégem van, tudok nálatok vásárolni?
Igen, semmi akadálya, tudsz külföldi cégre is termékeket vásárolni.
Hogyan történik a megvásárolt termék(ek) beüzemelése?
A termékeink kiszállítása, beüzemelése és tesztelése Szegeden saját magunk által, személyesen történik. Az ország többi pontjára futárszolgálattal juttatjuk el a termékeket, ebben az esetben igény szerint előre felprogramozott és tesztelt készüléket küldünk ki.
Mennyi garanciát kapok a termékre?

Cégünk 1 év teljeskörű garanciát vállal az általunk forgalmazott termékekre. Minden garanciális ügyet személyesen mi intézünk, nem pedig a gyártóhoz küldjük önt. (IP telefonok esetében még cserekészüléket is biztosítunk.)

Segítetek, ha elakadok a termék használatában?

Termékeinkre teljeskörű támogatást vállalunk a garancia idő lejárta után is, határozatlan ideig. Ez Magyarországon egyedülálló. Keressen minket bizalommal, szívesen segítünk.