Fanvil X1SP IP telefon

Fanvil X301P

Belépő szintű készülék

Fekete-fehér kijelző háttérvilágítással

10/100 Mpbs Ethernet Port

Fanvil X3SP IP telefon

Fanvil X303P

Belépő szintű készülék

2,4” LCD színes kijelző

10/100 Mbps Ethernet Port

Fanvil X4U IP telefon

Fanvil X4U

Haladó szintű készülék

2 db színes LCD kijelző

2 db 1 Gbps Ethernet Port

Fanvil X5S IP telefon

Fanvil X5S

Haladó szintű készülék

30 db programozható DSS gomb

2 db 1 Gbps Ethernet Port

Fanvil X6U IP Telefon

Fanvil X6U

Haladó szintű készülék

60 db programozható DSS gomb

Beépített Bluetooth

Fanvil X7C IP telefon

Fanvil X7C

Vezetői szintű készülék

Videókép megjelenítése

Beépített Bluetooth és Wi-Fi csatlakozási lehetőség

Fanvil X7 IP telefon

Fanvil X7

Vezetői szintű készülék

Videókép megjelenítése

Beépített Bluetooth és Wi-Fi csatlakozási lehetőség

Fanvil X210 IP Telefon

Fanvil X210

Vezetői szintű készülék

Videókép megjelenítés

106 programozható DSS gomb

FANVIL V67

Fanvil V67

SIP hotspot

20 SIP vonal

Érintőképernyővel, okos videotelefon

IP telefonok

A hatékonyabb és rugalmasabb üzleti kommunikáció eszköze

  • Az IP telefonok kiváló minőségű hanghívásokat kínálnak, amelyek lehetővé teszik a résztvevőknek, hogy éles és érthető hangzásban kommunikáljanak egymással. Az IP telefonok további előnye, hogy számos kényelmes funkcióval rendelkeznek, például az automatikus tárcsázással, a hívások átirányításával és az üzenetrögzítővel, amelyek segítenek hatékonyabban kezelni az üzleti kommunikációt.

  • Ha hatékonyabb és rugalmasabb kommunikációra van szüksége vállalkozásának, akkor érdemes az IP telefonokat választania. Az IP telefonok kiváló minőségű hanghívásokat, kényelmes funkciókat és rugalmas beállítási lehetőségeket kínálnak, amelyek segítenek javítani az üzleti hatékonyságot és a termelékenységet.

IP telefonok

Írjon nekünk itt

Kérdése van a termékről, szeretné megrendelni vagy nem tudja mire lenne pontosan szükséged? Írjon nekünk egy levelet, a kollégáink 0-24 órában várják kérdését, melyre 100%-ban személyre szabott választ fog kapni.

Mennyibe kerülnek a termékek?

A weboldalunkon látható gyártók hivatalos disztribútorai vagyunk évek óta. Ez odáig gyűrűzött, hogy már speciális, egyedi ajánlatot kapunk tőlük minden eszközbeszerzésre. Ezért rendelésedre mindig extra egyedi kedvezményeket tudunk adni. Magyarországon ez egyedülállónak számít, sőt még külföldön is csak elvétve látunk erre példát. Büszkék vagyunk rá. Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi módok valamelyiként és azonnali tájékoztatást tudunk adni a kedvezményed mértékéről:

Hogyan tudom megrendelni a terméket?
Mi a megrendelés menete?

A fentebbi módok valamelyikén (űrlap, e-mail, telefon) jelzze számunkra a megrendelési szándékot, ha tudja, akkor a pontos típust és darabszámot, majd kollégáink visszaigazolják számára a vásárlása befogadását, egyeztetjük önnel az adatokat és már küldjük is az eszközt.

(Ha segítségre lenne szüksége a pontos termék kiválasztásában, akkor bizalommal írjon nekünk a sales@n-system.hu e-mail címre vagy hívjon minket a 06-62/800-145-ös telefonszámon. Szívesen segítünk.)

Mit kell tudnom a kiszállításról?
100.000 forint feletti vásárlás esetén a kiszállítás ingyenes, 100.000 forint alatti megrendelés esetében pedig a termék(ek) darabszámától, értékétől és típusától függ a szállítási költség, de erről minden esetben pontos előzetes tájékoztatást nyújtunk. A termékeink kiszállítása Szegeden saját magunk által, személyesen történik, beüzemeléssel és teszteléssel. Az ország többi pontjára futárszolgálattal juttatjuk el a termékeket, ebben az esetben igény szerint előre felprogramozott és tesztelt készüléket küldünk ki.
Milyen fizetési lehetőségeim vannak?

Megrendelését banki átutalással tudja kiegyenlíteni. A termékekkel együtt szállítólevelet és hivatalos magyar számlát állítunk ki az ön részére, átutalásos fizetési móddal, 8 napos fizetési határidővel.

Külföldi cégem van, tudok nálatok vásárolni?
Igen, semmi akadálya, tudsz külföldi cégre is termékeket vásárolni.
Hogyan történik a megvásárolt termék(ek) beüzemelése?
A termékeink kiszállítása, beüzemelése és tesztelése Szegeden saját magunk által, személyesen történik. Az ország többi pontjára futárszolgálattal juttatjuk el a termékeket, ebben az esetben igény szerint előre felprogramozott és tesztelt készüléket küldünk ki.
Mennyi garanciát kapok a termékre?

Cégünk 1 év teljeskörű garanciát vállal az általunk forgalmazott termékekre. Minden garanciális ügyet személyesen mi intézünk, nem pedig a gyártóhoz küldjük önt. (IP telefonok esetében még cserekészüléket is biztosítunk.)

Segítetek, ha elakadok a termék használatában?

Termékeinkre teljeskörű támogatást vállalunk a garancia idő lejárta után is, határozatlan ideig. Ez Magyarországon egyedülálló. Keressen minket bizalommal, szívesen segítünk.