N-Office telefonszolgáltatás

Ha fogékony az új megoldások iránt, de igényli a megbízható technológiai hátteret

VoIP telefonszolgáltatás kiválasztásnál felmerül a kérdés, hogy  Egy vagy több hangcsatornára (N-Trunk) van szüksége? Ha a kérdésre nem, akkor Önnek az N-Office a legjobb megoldás. Bár ugyanahhoz a szolgáltatói központhoz kapcsolódik mind a két előfizetés, mégis teljesen eltérő felhasználásra szolgálják ki az ügyfelet, különböző műszaki megoldással.

Rugalmasan kezelhető és bővíthető

Kimagasló minőségi paraméterek

Az N-Office Önnek szól

Az N-Office egy IP technológián alapuló korszerű, biztonságos és rugalmas VoIP telefonszolgáltatás. Ez egy olyan megoldás, ahol egy időben egy  hívás lebonyolítása lehetséges, valamint egy kapcsolási szám tartozhat hozzá.

Az N-Office szolgáltatáshoz  nem szükséges telefonközpont berendezés az Önnél elhelyezésre kerülő eszköz vagy az Ön mobil eszköze illetve számítógépe csatlakozik szerverünkhöz.

Ismerjük a problémáidat!

Az elavult PSTN nagy karbantartási költséggel jár

Magas hívási költségek

Rugalmatlan rendszer kialakítás

Az N-Office megoldást nyújt

Rugalmasan kezelhető és bővíthető

Költséghatékony kommunikáció, alacsony karbantartási költséggel

N-Office

0 Ft kapcsolási díj
0 Ft hálózaton belüli percdíj
3.6 Ft belföldi vezetékes percdíj
14,6 Ft belföldi mobil percdíj

Hűségidő nélkül: 1.760 Ft

1 év hűségidővel
880 Ft

A díjszabás másodperc alapon történik. Az árak havidíjak és ÁFA-t nem tartalmazzák. A szolgáltatáshoz internet szükséges.

Emelje magasabb szintre vállalkozását!

Tegye fel kérdését

Ügyfélkedvenc megoldások az N-System-től! Aki már a magyar távközlési piac kezdetekor jelen volt a szakmában

Az N-System Távközlési Kft-t 2007-ben jegyeztük be, mikor még az iparág csak kialakult Magyarországon. Tehát a versenytársak megjelenése előtt szűk egy évtizeddel mi már teszteltük és üzemeltettük ezeket a telekommunikációs rendszereket, míg ők csak szemlélődtek. Megérdemled, hogy ne a távközlési rendszerekkel kelljen naphosszat foglalkoznod. A szakmai segítség mellett, nálunk a mindennapi nyugalmad is megtalálod. Rendszeredet megtervezzük, beállítjuk és stabilan üzemeltetjük.

A te sikered élteti az N-system-et

Az ön sikere éltet minket!

Ha most is van szolgáltatója, miért választanál minket? Nos talán azért, mert a multikkal szemben mi igenis nagy hangsúlyt fektetünk az emberi kapcsolatokra. A kisebb szolgáltatók pedig nem biztos, hogy felnőttek már a feladathoz.

i

Tervezés

Mi nem csak eladunk egy szolgáltatást vagy egy terméket, hanem stratégiai szemlélettel, az ön ügyfeleire szabva javaslatot teszünk. Például: bejövő vonalnál hova mutassanak a gombok; milyen struktúrát használjon, hogy ügyfeleit ne várakoztassa vagy éppen mi legyen a hívásrögzítési mechanizmus.

Eszközbeszerzés

Hivatalos disztribútorként napi kapcsolatban vagyunk a Yeastar és Fanvil kollégáival. Ez odáig gyűrűzött, hogy már egyedi fejlesztést is kértünk és kaptunk tőlük ügyfeleink részére. Magyarországon ez egyedülállónak számít, sőt még külföldön is csak elvétve látunk erre példát. Büszkék vagyunk rá.

Hálózatkiéptés

Internetkábeltől a telefonos hálózat kiépítésének végső csatlakozásáig. Internet-szolgáltatás kiépítésében is tudunk tanácsot adni, de vezeték nélküli megoldásainkkal megoldjuk azt is, ha "A" és "B" iroda között nincs kábeles kapcsolat. Nem jelent gondot több telephely telefonos összekötettetése sem.

Üzemeltetés

Saját szerverparkot üzemeltetünk teljesen redundáns (működéshez szükségesnél több példányos) internet- és tápellátással, 0-24 órás felügyelet és ellenőrzés alatt.

Teljeskörű, hosszútávú támogatás

Mi nem fogunk holnap eltűnni a piacról, mint sok más versenytársunk az évek alatt. Üzemeltetésünk támogatással is jár, mely a mi esetünkben egy élménnyel ér fel.

Állandó ügyfélszolgálat

Az év 365 napján, 0-24 órában olyan állandó ügyfélszolgálathoz tud betelefonálni, melynek a végén egy szakértő fog a kérdéseire válaszolni, nem egy álmos call center-es.

Távoli karbantartás

"Lehet, hogy eltört, lehet, hogy valahol elszakadt" - nem baj, megoldjuk és még a fotelből sem kell felülnie. Kiszállás nélkül, távolról, azonnal, bárhol, bármikor, bárhonnan, bárkinek és még kávéval sem kell megkínálnia.

Helyszíni kiszállás

A legritkább eset, mert nálunk mindig minden működik, de erre is fel vagyunk készülve. Ha mégsem működne a távoli karbantartás, akkor helyszíni kiszállással oldjuk meg a problémát. Beüzemeljünk, lecseréljük, újraindítjuk.

Oktatás

Harcedzett és türelmes kollégáink vannak, ahol nincs buta kérdés. Sőt! Jobb, ha tudod, hogy nem csak ügyfeleinknek, de a Szegedi Tudományegyetemen is tartunk előadásokat IP alapú kommunikációban.

Velük együtt dolgozunk, dolgoztunk. Szeretne közéjük tartozni?

... legnépszerűbb gyártóink pedig ....

... természetesen a teljesség igénye nélkül....

Ha kérdésed merült fel, írj nekünk és mi ingyenesen visszahívunk!